Renovatie
Selecteer hieronder uw provincie

Nederland

Limburg Noord-Brabant Zeeland Zuid-Holland Utrecht Overijssel Flevoland Noord-Holland Drenthe Groningen Friesland Gelderland

Renovatie offerte

Welkom bij Offerteparadijs.nl. Hier vindt u verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in allerlei renovaties. U hebt hier de mogelijkheid om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen zodat u ze kunt vergelijken op prijs en kwaliteit.

Een renovatie bespaart u heel wat kosten dan wanneer u ervoor kiest om het geheel opnieuw te verbouwen. En het resultaat hoeft er zeker niet minder op te zijn. Schade wordt volledig hersteld en naar wens weer teruggebracht in originele staat.

Werkzaamheden

U kunt bij de renovatiespecialist terecht voor de volgende werkzaamheden:

 • Volledige woningrenovatie
 • Badkamerrenovatie
 • Vloerrenovatie
 • Gevelrenovatie
 • Dakrenovatie
 • Traprenovatie
 • Keukenrenovatie

Korte omschrijving van de werkzaamheden

Met een volledige woonrenovatie geeft u uw verouderde huis een geheel nieuw jasje. Het is niet nodig om te verhuizen, met een nieuwe renovatie kunt u er weer jaren met veel woonplezier wonen. U kunt bijvoorbeeld denken aan: binnenmuren verwijderen, dubbel glas plaatsen, dakkapel bouwen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden bij een woonrenovatie, laat u adviseren door de ervaren vakmannen.

Als uw badkamer niet meer voldoet aan al uw wensen of eisen of onderdelen zijn zeer beschadigd, laat dan uw badkamer renoveren. Naar wens kunnen oude onderdelen blijven staan en kunnen andere onderdelen gerepareerd of vervangen worden. Dit bespaart u een hoop kosten dan wanneer u kiest voor een hele nieuwe badkamer.

Wanneer uw vloer gebreken begint te vertonen, is het goed mogelijk om de vloer te laten renoveren. Bijna alle soorten vloeren kunnen mooi gerenoveerd worden. Met de juiste materialen zorgen de vakmannen ervoor dat uw vloer er weer zo goed als nieuw uitziet.

Bij een gevelrenovatie worden herstellende werkzaamheden uitgevoerd en wordt de gevel gereinigd. Meestal moet renovatie plaatsvinden in het voegwerk tussen de stenen en bij extremere gevallen zijn er scheuren in de gevel ontstaan. Een gevel is een deel van het visitekaartje van uw huis, zorg er dus voor dat het er mooi uitziet, zodat u met een fijn gevoel naar huis kan gaan en gasten kan ontvangen.

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw woning, het beschermt u tegen allerlei weersinvloeden. Het is verstandig om het met enige regelmaat te laten inspecteren, zo kan schade opgespoord worden en gerenoveerd worden. Laat het niet zover komen dat er een geheel nieuw dak op moet komen, met een renovatie bespaart u een hoop kosten.

Een trap is een onderdeel in huis dat veelvoudig wordt gebruikt, na enige tijd zal deze dus gaan slijten. Met een traprenovatie laat u uw trap er weer als nieuw uitzien en kan hij weer jaren mee. Ook is het mogelijk om uw trap van een nieuw jasje te voorzien met bijvoorbeeld andere bekleding.

Keukens kunnen jaren mee gaan, maar op een gegeven moment gaan onderdelen toch echt slijten, of wilt u de keuken een fris tintje te geven. Ook is de technologie hard gegroeid de afgelopen jaren, dus kunt u met nieuwe onderdelen uw keuken wat moderner maken.

Prijzen

Hieronder vindt u een indicatie van prijzen voor verschillende werkzaamheden:

 • Volledige woningrenovatie: €800,- tot €1.500,- per m²
 • Badkamerrenovatie: €1.000,- tot €12.500
 • Vloerrenovatie: €7,50 tot €40,- per m²
 • Gevelrenovatie: €7.000,- tot €13.000,-
 • Dakrenovatie: €40,- tot €2000,- per m³
 • Traprenovatie: €1.500,- tot €3.000,-
 • Keukenrenovatie: €1.000,- tot €5.000,-

De bedrijven die bij Offerteparadijs.nl aangesloten zijn, zijn allemaal betrouwbaar en leveren werk van kwaliteit. Vergelijk hier gemakkelijk alle offertes van renovatiebedrijven bij u in de buurt.

Beoordeling

Vraag in 1 minuut 5 offertes aan!